Persondata- og privatlivspolitik

Dataansvar

One Sky ApS behandler og opbevarer personoplysninger for at kunne varetage vores administrationen af vores ydelser leveret til kunder. Vores persondatapolitik forklarer, hvordan vi opbevarer og behandler dine oplysninger. One Sky ApS er databehandler med CTO Stefan Andersen som dataansvarlig:

One Sky ApS
Naverland 2, 11. sal
2600 Glostrup
Danmark
CVR: 34577439
Tlf.: +45 71 99 08 28
Mail: [email protected]

Data vi indsamler

Indsamling, opbevaring og behandling af dine data er nødvendige for vores kerneforretning og for at vi kan levere ydelser til dig som kunde. Fx bliver dine data opbevaret og behandlet i vores økonomi -og CRM-system, som vi gør med samtlige kunder. For at du og din virksomhed kan indgå aftale med os, har vi som minimum brug for følgende oplysninger:

  • Kontaktoplysninger
  • CVR-nummer
  • Kundenummer

Derudover kan vi for enkelte aftaler indsamle og behandle følgende data:

  • IP-adresse
  • MAC-adresser

Vi indsamler og behandler ikke personfølsomme data, men det kan forekomme at One Sky opbevarer personfølsomme data i forbindelse med en fx hostingydelser. Det er dermed ikke data vi indsamler eller behandler, men som du har valgt skal opbevares på vores servere

Dataansvarlig og CTO Stefan Andersen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig og virksomheden.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til One Sky videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Hvor opbevares data

One Skys kundedata kan og bliver opbevaret på et eller flere af følgende steder:

  • Egne servere i Danmark
  • ActiveCampaign (USA)
  • DropBox (USA)
  • Microsoft (Irland)
  • Google (Irland)

Alle hostingydelser leveret til kunder af One Sky, er via eget dansk hostingcenter.

Sikkerhed

Hos One Sky har vi en klar og tydelig IT-sikkerhedspolitik som gælder alle medarbejdere i virksomheden. Vi sørger altid for at være bedst muligt forberedt mod datalæk, så du som kunde kan være tryg ved at opbevare dine data hos os.

Databehandleraftale

Vi indgår databehandleraftaler med alle vores underdatabehandlere. Dermed lever vi op til en høj standard for sikkerhed. Du kan finde en oversigt over vores underleverandører af data på https://one-sky.dk/underleverandoerer/.

En databehandleraftale er nødvendig for de kunder, som selv er dataansvarlige for de personoplysninger, som indsamles, opbevares og håndteres hos One Sky. Så har du har fuldt overblik over hvilke data vi opbevarer, hvordan vi behandler dem, og hvem de omhandler. Du finder et eksempel på hvordan en databehandleraftale for dig som kunde hos One Sky ser ud på https://one-sky.dk/databehandleraftale/.

Sletning og rettelse af dine data

Du har altid ret til at få rettet eller slettet dine data hos One Sky, hvis du mener dine oplysninger er unøjagtige. Når du henvender dig om at få rettet eller slettet dine data, vil vi undersøge om alle betingelser er opfyldt og derefter gennemfører ændringerne så hurtigt som muligt.

Personoplysninger som registreres hos One Sky ApS, og som ikke længere er relevante i forhold til vores kerneforretning, vil blive slettet efter 3 måneder.

Som registreret kunde hos One Sky ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod dine data. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til One Sky ApS via e-mail [email protected]

Klager

Klager over One Skys behandling af personoplysninger skal rettes til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
Tlf.: 3319 3200
E-mail: [email protected]

Senest opdateret: 23. maj 2018.

Cookiepolitik og -deklaration

Hos One Sky ApS bruger vi cookies i forbindelse med:

  • Grundlæggende funktionalitet op sitet
  • Google Analytics
  • Google Adwords
  • Facebook
  • LinkedIn
  • SaaS-programmer i forbindelse med webanalyse

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt og at du ikke kan få adgang til indholdet.

Såfremt du ikke ønsker at modtage cookies kan du slå dem fra i din browser. Den mest effektive måde at gøre dette, er at slå cookies fra i din browser. Det kan du gøre via følgende guides til de enkelte browsere:

Alternativt kan du se denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Du kan læse mere om den danske data policy og cookielovgivning hos Erhvervsstyrelsen.