Vores virksomhed

One Sky ApS blev etableret den 13. maj 2012 og er en del af TripleIT ApS-koncernen, der er i stor vækst.

One Sky er først og fremmest de mennesker (teknikere, partnere og underleverandører), der bidrager med stort engagement og mange forskellige kompetencer og vidensdeling. De er årsagen til, at vi kan udfordre status quo og gøre en forskel inden for IT, netværk og sikkerhed.

Service du kan stole på, og kvalitet du har råd til

Hos One Sky er vi særligt gode til IT-netværk, fejlfinding af software og daglig drift. Vi har mere end 35 års erfaring. Vi kan tilbyde dig en fuld outsourcing med internet, hosting, backup og IT-drift. Vi kan fungere som din IT-afdeling og/eller IT-chef i små og mellemstore virksomheder.

Hvorfor vælge os? 

Vi gør en forskel og skaber IT-løsninger med høj sikkerhed, rentabilitet, performance, driftsstabilitet og med reducerede driftsomkostninger.

Vi har langvarige kunderelationer og tilfredse kunder, fordi vi har stort fokus på værdiskabelse for vores kunder, ved at møde kunden i øjenhøjde – hver gang.

Vores værdier

One Skys værdier

Nærhed

Vi tager ansvar for din virksomheds IT, netværk og sikkerhed på et fundament af forretningsindsigt, tillid, nærhed, troværdighed, høje faglige kompetencer og kvalitet!

Teamwork

Teamwork er en grundlæggende værdi for os, da vi har et tæt samarbejde med hinanden og med vores kunder i forbindelse med en opgave.

Vidensdeling

Vi kan ikke alle være specialister i alting. Hos One Sky vidensdeler vi med hinanden og med vores kunder. Lad os sikre, at IT nu og i fremtiden understøtter dine vækstmuligheder.

Teamet

Et uddrag af vores nøglemedarbejdere

Heidi Høybye Hinz
Heidi Høybye HinzPartner/CEO
Stefan Andersen
Stefan AndersenPartner/CTO
Patrick Hillstrøm
Patrick HillstrømSalg og Marketing
Peter Thomsen
Peter ThomsenIT-konsulent
Patrick Birckner
Patrick BircknerIT-konsulent
Henrik Thorsen
Henrik ThorsenIT-konsulent
Henrik Pedersen
Henrik PedersenIT-medarbejder
Kontakt os

Mission:

Vi vil være den mest betroede IT-sparringspartner – Trusted Advisor –med stor forretningsindsigt og skabe en unik brugeroplevelse for alle vores kunder