Hele dit kontor samlet i skyen med Office 365

Office 365 konsulent

Med Microsoft Office 365 får du alle de kendte værktøjer fra Microsoft: Word, Excel, PowerPoint, Outlook m.fl. Du får også e-mail med Exchange Online, kalender og kontakter, der kan deles med kollegerne, og som altid er opdateret – også på mobiltelefonen.

Hos One Sky kan du få en Office 365 konsulent, som hjælper og rådgiver dig og din virksomhed.

Med Office 365 og One Sky får din virksomhed adgang til mail, kalender, Office-værktøjer og fælles dokumenter. I vil opleve at kunne kommunikere og arbejde bedre sammen på tværs af virksomheden med OneDrive (dokumenthåndtering) i realtime, holde videomøder online og få nemmere dialog med kunder og kolleger med Lync/Skype for Business.

Office 365’s kommunikationssystem er noget af det bedste inden for mail, kalender og chat. Det er let tilgængeligt, og alt er samlet et sted. Der er automatisk backup, alt er opdateret, og ingen opgraderinger er nødvendige – det tilføjer Microsoft automatisk.

One Sky kan hjælpe dig med opsætning af Office 365, herunder opsætning af mailkonti. Få også oprettet fællesfoldere på forskellige niveauer, fx for administration, ledelse, medarbejdere, underleverandører samt private.

Vi har stor erfaring i at flytte data og indstillinger fra andre mail-systemer til Office 365. Det kan vi også gøre for dig og på den måde sikre, at du får en flyvende start med Office 365.

Hele kontoret i “skyen”

Hvis du ud over Office 365 har brug for virtuel server til fx dit eget regnskabssystem (Navision m.fl.), særlig/sensitiv dokumentdeling osv., så kan One Sky tilbyde en Virtual Private Server-løsning (VPS) kombineret med Office 365. Her får du adgang til fleksibel opbygning tilpasset dine behov.

Du sparer drifts- og vedligeholdelsesudgifter og lønninger til egne IT-medarbejdere. Fremtidens kontor ligger i skyen med Office 365 fra Microsoft og IT-support fra One Sky.

Link til Office 365:

Microsoft Office 365 Business

Fokuser på din kerneforretning uden at bekymre dig om IT-udfordringerne

Få Office 365 i dag!