Remote backup

Hos One Sky får du en online IT-backup-løsning, der kan specieldesignes til din virksomheds behov.

De fleste virksomheder bør have eller har en IT-backup. Mange glemmer dog at få backuppen flyttet ud af huset og forsømmer ofte at tjekke, om backuppen er kørt, og om indholdet er i orden.

Du behøver ikke længere at bekymre dig om IT-backup og sikkerhedskopier af vigtige data. Alle backupdata opbevares i et topsikret datacenter.

Vi kan lave en tilpasset og fleksibel løsning, der håndterer alt fra online IT-backup af en enkelt server til backupløsninger med komplekse systemer med flere hundrede TB data.

Vi opbevarer din virksomheds data trygt i vores datacentre med 24/7 overvågning og dansk IT-support.

 2-center-drift

Har du behov for hurtig reetablering af din virksomheds data?

Den øgede sikkerhed ved 2-center-drift består i, at vi efter aftale foretager en løbende replikering af hele virtuelle maskiner, således at disse kan startes på det sekundære miljø eller kopieres ud på et andet datacenter.

2-center-drift beskytter mod uheld eller udfald på en enkelt location. Med andre ord skal du vælge 2-center-drift, hvis du vil have en garanti for, at dine systemer kører videre, selvom der skulle opstå et større driftssvigt forårsaget af fx brand, bygnings- og vandskade eller indbrud/hærværk på den primære location.

Løsningen er ideel for dig, der har behov for ekstra høj datasikkerhed og tilgængelighed.

Du kan kombinere løsningen med online backup på en helt tredje location. Backup bør altid placeres på anden fysisk location væk fra produktionsmiljøet. Med online backup er du både sikret en kopi af dine data på en anden location, og med flere generationer af data er du garderet mod korrupte data og utilsigtet sletning af data.

Begge datacentre er døgnovervågede og er sikret, i flere lag, mod fysisk indbrud. Det betyder, at når du vælger One Sky, står vi på mål for at dine data er i sikre hænder.

Priser for IT-backup

Online Backup Business

Kr.2pr. GB pr. måned
  • Skræddersyet aftale
  • Min. 25 GB
  • Sikret bag Firewall

Replikering 2-center-drift

Kr.250pr. måned
  • Skræddersyet aftale
  • Min. 25 GB
  • Sikret bag Firewall

*Priserne er opgjort i DKK og ekskl. moms.

One Sky er til for, at du kan fokusere på din kerneforretning uden at bekymre dig om IT-udfordringerne

Få en online IT-backup i dag!


One Sky IT-backup

Mangler du en god IT-backup?

Kontakt IT-konsulent Patrick Hillstrøm på:

[email protected]
+45 91 89 84 87