Fibernet erhverv

Her kan du læse om dine muligheder for at få fibernet erhverv. Mangler du et eller skal du have optimeret din fiberinternetøsning, kan One Sky hjælpe dig med at få klaret udfordringerne.

Sæt turbo på med fibernet erhverv

Optimer din daglige forretning med et professionelt, sikkert og stabilt fibernet erhverv. Vi arbejder altid for at sikre høj oppetid. Vi ved, hvor vigtigt et pålideligt netværk er for din forretning. Vi har 20 års erfaring med at skabe netværksløsninger, der virker. Som mangeårig internetleverandør tilbyder One Sky professionel og uvildig rådgivning, og vi sikrer, at du får den samlede løsning, der er bedst for din virksomhed. One-Sky tilbyder både flatrate internetløsninger og forbrugsafregning.

Hastighed

Fra 10 Mbit/s op til 10 Gbit/s forbindelse.

Svartid

Svartider på under 16 ms i vores danske netværk.

Driftsikkerhed

Høj driftssikkerhed i form af bl.a. redundant opbyggede fiberringe med fuld udstyrsredundans og lynhurtig core-forbindelse.

One Sky er en del af TripleIT-gruppen, og One Sky internetløsninger kan kombineres med routere/switche og en række sikkerhedsprodukter såsom managed firewalls og VPN. TripleITs driftsafdeling kan stå for 24/7 drift og overvågning af hele løsningen.

Kontakt os, og hør mere om vores fibernet erhverv, hvis du ønsker sikkerhed og kontinuitet i dine daglige forretninger.

Wi-fi

One Sky tilbyder professionelle indendørs og udendørs wi-fi-løsninger med fibernet erhverv. Problemfri wi-fi-adgang til internettet er blevet en væsentlig konkurrenceparameter i bl.a. kontorhoteller og inden for turisterhvervet. Vi designer wi-fi-løsninger tilpasset lokale forhold. Vores løsninger sikrer optimal dækning indendørs i bygninger og på større udendørs arealer, hvor der ønskes trådløs adgang til internettet.

Valgfri internetudbyder

One Sky stiller ikke krav om, at du skal være internetkunde hos os, for at vi kan levere en wi-fi-løsning. Men er din nuværende bredbåndsforbindelse ikke hurtig nok, kan vi også tilbyde at levere internetforbindelsen. Læs mere om vores internet- og bredbåndsløsninger ved at trykke på “fibernet erhverv”.

Eksperter i trådløs kommunikation

One Sky er specialister i trådløs datakommunikation, og vi tilbyder grundig og specialiseret rådgivning. Vores wi-fi-løsninger er skalerbare, så de let kan tilpasses, hvis dine behov skulle ændre sig.

Wi-fi som en service

Du kan få “Wi-Fi as a Service” hos One Sky til en fast lav månedlig ydelse. Vi klargør dit access point, så det er opdateret og 100 % klart til brug. Det eneste, du skal gøre, er at tilkoble stikket til din internetforbindelse og sætte strøm til. Vi konfigurerer dit access point og holder det opdateret fra vores server i skyen, så du altid har den sidste nye firmware og et altid opdateret access point. Vi bruger hovedsageligt LigoWave som access points.


Patrick-Hillstrom-One-Sky

Mangler du en god internethastighed?

Kontakt internetansvarlig Patrick Hillstrøm på:

[email protected]
+45 91 89 84 87

Fokuser på din kerneforretning uden at bekymre dig om IT-udfordringerne

Få lynhurtigt internet nu!